El cementiri municipal d’Altafulla estarà obert del 26 d’octubre a l’1 de novembre amb horari especial per Tots Sants

  L’entrada al cementiri es farà per la porta principal i la sortida per la porta lateral propera al col·legi El Roquissar

  El cementiri municipal d’Altafulla estarà obert en horari especial del 26 d’octubre a l’1 de novembre, de 9 a 18 hores ininterrompudament, amb motiu de la celebració de Tots Sants.

  En aquesta ocasió, s’han pres tot un seguit de mesures per a donar resposta a l’actual situació de crisi sanitària per la Covid-19 i evitar aglomeracions.

  D’aquesta manera, l’entrada al cementiri es farà per la porta principal i la sortida per la porta lateral propera al col·legi El Roquissar. A l’entrada, es disposarà gel hidroalcohòlic per a tots els visitants.

  L’Ajuntament d’Altafulla recomana a la ciutadania que avanci les visites de neteja i dipositi les flors abans del dia 1 de novembre per reduir les concentracions de persones.

  Així, es demana reduir les visites en grups, evitar aglomeracions i mantenir les distàncies físiques interpersonals de seguretat amb un mínim d’un metre i mig.

  Les persones podran dipositar flors als nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents.

  L’ús de mascareta és obligatori, no es pot menjar ni beure en tot el recinte, i s’aconsella als usuaris limitar el temps d’estada al cementiri i també limitar l’ús de bancs i seients que hi pugui haver.