El canvi de model dels Mercats de Reus arribaria “en breu”

    El president dels paradistes del Mercat Central, Ildefonso Vidal, ha reconegut que els agradaria que aquest procès es realitzès "amb més fluïdesa i rapidesa"

    La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha assegurat que “en breu” s’anunciaran els canvis i avenços en el model dels Mercats de Reus, com a resultat de l’estudi que es va encarregar a l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona. “O comencem a canviar ara o cada cop ens costarà més”, ha apuntat el president dels paradistes del Mercat Central, Ildefons Vidal, que ha subscrit les paraules de la regidora, tot assegurant que és “una tasca complicada”, tant per l’administració com pels paradistes. Tot i això, Vidal ha reconegut que, des del punt de vista dels paradistes, els agradaria que aquest procés es realitzés amb “més fluïdesa i rapidesa”.

    Respecte al nou model, Caelles ha detallat que aquest es confecciona amb l’objectiu de “respondre a les necessitats dels nous consumidors”. El president dels paradistes ha manifestat, a més, que “l’aportació econòmica és molt important, per les dues bandes (públic i privat)”, però també és necessari “que cada empresa que vulgui participar en aquest canvi, sumi el seu esforç”.