El camp de futbol La Pastoreta, enllestit

0
530
Circ Raluy Legacy 728×90

L’alcalde, Carles Pellicer, el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i diferents responsables de l’Escola de Futbol La Pastoreta i del club Rugbi Reus han visitat aquest dimecres les millores realitzades al camp de futbol municipal La Pastoreta, on s’ha fet una ampliació de les instal·lacions que inclou la construcció d’un mòdul de vestidors, espai de magatzem i sala d’equipaments.

Les millores que representen una millora funcional en aquest estadi municipal, que disposa d’un terreny de joc apte per a les competicions de futbol 11, futbol 7 i rugbi, a més d’un terreny annex amb un camp de futbol 7.

L’alcalde ha explicat que aquestes intervencions faran possible millorar les prestacions de l’equipament, especialment els dies de competició i d’aquesta manera es podran optimitzar les rotacions dels usuaris. Al mateix temps, l’alcalde i el regidor d’Esports han agraït als representants dels clubs usuaris la seva dedicació i col·laboració amb l’esport de base local.

Vestidors i altres millores
El nou mòdul de vestidors disposa de 226 metres quadrats i complementa l’edifici actual de 550 metres quadrats. Consta de dos vestidors d’equip, un vestidor d’àrbitres, distribuïdor, sala de calderes i bombeig, magatzem i porxo perimetral.

Els vestidors disposen de lluernes per afavorir l’aprofitament de la llum natural, sistema solar de producció d’aigua calenta sanitària i sistema contra incendis.

Les obres han anat a càrrec de l’empresa Gilabert Miró i s’han complementat amb altres intervencions per adequar el terreny de joc a la pràctica del rugbi. La millora també afecta aspectes d’urbanització dels espais complementaris, sanejament de la coberta de tribuna i altres treballs de renovació d’elements de senyalització, compra de material per als magatzems i un nou grup de xarxes para pilotes.

Escola de futbol i club de rugbi
La inversió total a càrrec de Reus Esport i Lleure SA ha estat de 273.000 euros i beneficiarà a les entitats usuàries de la instal·lació, tant d’entrenament com de competició: l’ Escola de Futbol La Pastoreta i el Club Rugbi Reus. A més, el Club de Futbol Americà Imperials també utilitza aquestes instal·lacions per als entrenaments de l’escola de futbol americà. L’equipament també té usuaris de temps de lleure i puntualment usos escolars.

El camp de futbol La Pastoreta es va construir l’any 1997 damunt de l’antic camp del mateix nom en una operació d’urbanització d’aquella zona de la ciutat. L’any 2009 es va instal·lar gespa artificial al terreny de joc de futbol 11 i l’any 2015 es va instal·lar gespa artificial al terreny de joc de futbol 7. Disposa d’una zona infantil que complementa tot el conjunt i il·luminació de competició a tots els espais esportius.

FER UN COMENTARI