El CAAD Penedès promou l’adopció per vacances

    S’activa la campanya “Els gossos i gats del CAAD volen vacances” per buscar nous adoptants

    El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf posa en marxa una campanya per promoure l’adopció de gossos i gats acollits a les seves instal·lacions, amb la pregunta “Ens ajudeu a donar un temps de vacances al nostres gossos i gats?”

    Des de el centre recorden que els períodes de vacances són un bon moment per plantejar-se adoptar un animal, ja que es disposa de més temps lliure per dedicar a aconseguir una millor adaptació a la nova llar, el que facilita a gossos i gats adoptats, una recuperació més ràpida dels costums quotidians de la convivència en família. El centre busca a persones interessades en adoptar, ja que en el que porten d’any han recollit ja 923 animals, i a pesar de les accions realitzades per promoure els animals del centre, calen més persones disposades a fer el pas i donar una nova oportunitat. Els interessats es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 810 06 98 opció 6 o al correu caad@mancomunitat.cat.

    Així mateix el CAAD Penedès, també demana als propietaris i propietàries d’animals que tinguin en compte les seves mascotes a l’hora de planificar les seves vacances i evitin així l’abandonament. Amb aquesta iniciativa, es vol conscienciar a la ciutadania en els valors positius que aporten la convivència amb animals domèstics també en aquests períodes, fent especial incís en la importància de no regalar o abandonar la mascota quan les condicions no són favorables.