Edició del segon fulletó de Cop de pedal

    Es podran recórrer els masos situats a la zona sud de la ciutat

    Fragment del quadríptic de Cop de pedal. Foto: Cedida

    L’Ajuntament de Reus, amb l’assessorament i la col·laboració de Bicicamp i el suport d’Elring Klinger, ha editat el segon fulletó de la sèrie Cop de pedal, una publicació que va veure la llum per primera vegada amb motiu que el projecte es va incloure en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

    Es tracta de la possibilitat de descobrir el patrimoni dels masos del nostre terme, tot gaudint d’una passejada en bicicleta. En aquest cas, es podran recórrer els masos situats a la zona sud de la ciutat, com el Mas Totosaus, el Mas Vilanova, el Mas de Valls, el Mas Calvó, el Mas Anglès i el Mas Vilella.

    Al fulletó editat trobareu informació de tots els edificis i de l’itinerari. Els podreu trobar a les oficines de l’Institut Municipal Reus Cultura, de la Regidoria de Medi Ambient i de Promoció de Ciutat; al Gaudí Centre, al Pavelló Olímpic, al Casal de Joves, a La Palma, al Museu de Reus (plaça de la Llibertat i raval de Santa Anna), al Mas Vilanova, al Mas de Valls, al Mas Calvó, al Mas Anglès, al Mas Vilella, al Mas Iglesias i a tots els centres cívics de la ciutat.