Dídac Nadal reclama recuperar urgentment la parada d’autobús de Solimar

    L'alcaldable del PDeCAT aposta per dignificar l’accés pel pas soterrat de l’N-340

    “És urgent recuperar la parada d’autobús de Solimar”, ha manifestat aquest dimarts el candidat a l’alcaldia de Tarragona pel PDeCAT, Dídac Nadal, que alerta de “la gran perillositat a la qual s’està exposant als usuaris”. “Des que es va suprimir la parada d’autobús de Solimar, els usuaris han de caminar més de cent metres pel voral de la carretera N-340”, ha recordat Nadal, que ha assenyalat que aquesta setmana els agents de la Guàrdia Urbana han hagut d’atendre a una usuària de l’autobús que havia baixat a la parada del càmping Las Palmeras i es va trobar en mig de la nacional.

    Davant del risc que estan patint els usuaris de l’autobús municipal, l’alcaldable del PDeCAT ha sol·licitat a l’Empresa Municipal de Transports (EMT) que es dignifiqui, es millori la seguretat i es faci accessible la baixada ubicada al costat del pas soterrat de la carretera N-340 a l’alçada de la urbanització Solimar-Monnars. “Amb la millora d’aquesta baixada i del pas soterrat els usuaris podran travessar la carretera amb seguretat i, per tant, es podrà recuperar la parada d’autobús suprimida l’abril de l’any passat”, ha destacat Nadal.

    L’alcaldable del PDeCAT ha recordat que el veïnat va presentar un escrit firmat per gairebé 500 persones mostrant el seu malestar davant la supressió de la parada d’autobús.