Dídac Nadal reclama prevenció i actuació contra els abocadors il·legals

    El portaveu del PDeCAT explica que els abocadors de la Budellera localitzats i denunciats fa dos anys resta igual o pitjor

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha tornat a preguntar a l’equip de govern (PSC-PP) on és el pla de prevenció i actuació contra els abocadors il·legals. Es tracta d’una de les actuacions que es van aprovar per unanimitat en el plenari celebrat l’abril de l’any 2016. “Més de dos anys després, a la Budellera hi continuen havent els mateixos o més abocadors”, ha manifestat Nadal.

    El portaveu del PDeCAT ha registrat una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia amb perquè el pla de prevenció i actuació contra els abocadors il·legals es posi en marxa i perquè es netegin els abocadors existents actualment tant a la Budellera com a la resta de la ciutat com ara al polígon PP9.

    “Sense un pla de prevenció i actuació, els abocadors il·legals continuaran proliferant”, ha assenyalat Nadal, que també ha recordat que la neteja i la salubritat pública és competència directa i obligatòria de l’Ajuntament de Tarragona.