Detinguts dos homes a Vallirana, acusats d’haver comès tres atracaments en dues benzineres

    A un dels homes se li atribueixen els cops materials i a l'altre se'l considera col·laborador

    Els Mossos van detenir diumenge passat dos homes, de 25 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Vallirana (Baix Llobregat), per tres robatoris amb violència i intimidació en dues benzineres en aquest municipi. El primer va tenir lloc el 27 de setembre. Segons la policia, un dels detinguts va intimidar la dependenta amb una arma blanca i va sostreure els diners de la caixa enregistradora. Els Mossos indiquen que l’11 d’octubre el mateix home va tornar a atracar la mateixa benzinera i es va tornar a endur diners. També se li atribueix un tercer robatori el 31 d’octubre en una altra benzinera de Vallirana, a menys d’un quilòmetre de l’anterior. La policia considera que el segon detingut col·laborava amb l’autor material dels robatoris.

    Després d’investigar els fets, els Mossos van identificar el que consideren autor dels robatoris i la persona que cooperava amb ell. Al primer, a més, li constaven ordres de detenció per un robatori amb força en una casa de Vallirana, dos robatoris amb intimidació a l’Hospitalet de Llobregat i un altre a Sant Boi de Llobregat.

    Finalment, el 4 de novembre els investigadors van detenir els dos homes a Vallirana. Els Mossos afirmen que en l’escorcoll judicial al domicili on resideixen van trobar les peces de roba emprades en els robatoris violents a les benzineres de la població.

    Els detinguts, amb 14 antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.