Detenen un noi de 19 anys per pegar a la seva parella després de robar-li diners

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

  Ahir a les 19 h el cos policial va rebre la trucada d’un veí de l’Eixample de la ciutat, qui alertava d’una forta discurssió entre un home i una dona a l’interior d’un domicili de la seva escala.

  A la porta de la finca els agents es van trobar una dona plorant, qui va explicar que la discussió amb la seva parella s’havia produït per motius econòmics, ja que el seu xicot li hauria agafat diners de la cartera. La dona, a més, va manifestar que havia rebut insults i cops per part de la seva parella.

  Els agents van entrar a l’interior del pis i van detenir el presumpte agressor, que es trobava amagat a l’interior d’un dels armaris del domicili.

  Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.