Detenen tres nois que van robar a uns turistes quan es banyaven de matinada a Lloret

  Una patrulla de paisà dels Mossos va presenciar el robatori i va atrapar els lladres poc després que llancessin el botí per un penya-segat

   Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves per robar a uns turistes mentre es banyaven de matinada a la Cala Banys de Lloret de Mar (Selva). Els detinguts, tres alemanys de 18 anys, van aprofitar que les víctimes eren al mar per prendre’ls les pertinences que havien deixat a la sorra. Quan el grup de turistes va veure que els estaven robant, van sortir de l’aigua i es van posar a perseguir els lladres. Aleshores, els tres joves, que s’havien desfet del botí llançant-lo per un penya-segat, van amenaçar les víctimes amb una navalla. Va ser llavors quan una patrulla de paisà dels Mossos, que ho havia presenciat tot, els va detenir. La policia va poder recuperar les pertinences de les víctimes i, quan va registrar els lladres, al damunt els van trobar dos mòbils de dubtosa procedència (que també s’investiga si eren robats).
  El robatori que la patrulla dels Mossos va poder frustrar va tenir lloc la matinada del divendres passat. Cap a les tres de la nit, els agents estaven fent patrullatge per la zona de Cala Banys, on hi havia un grup de turistes que s’estaven banyant. Poc després, els policies de paisà van veure com tres individus aprofitaven l’ocasió per robar-los les pertinences, que els turistes havien deixat a la sorra abans de posar-se a l’aigua.

  Quan el grup de banyistes es va adonar que els estaven robant, van sortir del mar i es van posar a perseguir els lladres. Aleshores, els tres alemanys els van amenaçar amb una navalla. Mentre esgrimien l’arma, els Mossos van interceptar els lladres i els van detenir. Eren tres joves alemanys de 18 anys, sense domicili conegut, a qui s’imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació.

  Abans d’encarar-se amb les víctimes, els lladres encara van tenir temps de desfer-se del botí llançant-lo per un penya-segat que dona al mar. Els agents, però, van poder recuperar les pertinences i retornar-les als turistes. Entre allò que els havien robat hi havia roba, sabates, una bossa de mà i dos telèfons mòbils d’alta gamma.

  Els Mossos van escorcollar els detinguts i, al damunt, els van trobar una altra navalla i dos telèfons mòbils de dubtosa procedència. Per això, la policia investiga si també els podrien haver robat.

  Els tres alemanys, cap dels quals té antecedents, van passar dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes (Selva). Després de prestar declaració, van quedar en llibertat provisional.