Detenen quatre persones per portar objectes robats de dos supermercats de Girona dins d’un vehicle

    El valor total dels productes arribava a uns 510 euros

    Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes i dues dones d’entre 28 i 32 anys, de nacionalitat romanesa i domicili desconegut com a presumptes autors d’un delicte de furts. Les quatre persones circulaven aquest dimarts 2 d’abril a les 12 del migdia per carretera Barcelona de Girona, quan els Mossos d’Esquadra els van fer aturar, ja que el cotxe feia ziga-zagues. Segons els agents, els arrestats estaven molt nerviosos i per això van decidir escorcollar el vehicle. En el maleter van trobar diverses bosses d’escombraries i a l’interior hi havia multitud de productes distribuïts per marques. Després d’investigar els fets, els Mossos van saber que havien robat els objectes en dos supermercats diferents de la ciutat poc abans. El valor de tots els objectes furtats arribava als 510 euros.
    En el maleter del vehicle, la policia també hi va trobar quatre motxilles, que és on suposadament havien amagat tots els productes mentre estaven al supermercat. Davant d’això, els Mossos van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte de furt.ç

    Els detinguts no tenien antecedents i van passar a disposició judicial l’endemà, el dimecres 3 d’abril. El jutge en funcions de guàrdia de Girona en va decretar la llibertat.