Desconvoquen la concentració de pagesos a l’A-2 a Soses en solidaritat amb les víctimes de Barcelona

    Les organitzacions agràries, cooperatives i la Plataforma en Defensa de la Fruita ho han acordat per unanimitat i l'ajornen fins al proper dimarts 22 d'agost

    Els convocants de la concentració d’agricultors prevista per demà divendres a Soses (Segrià) on es preveia tallar l’autovia A-2, han decidit suspendre la protesta ”per respecte i solidaritat” amb les víctimes de l’atemptat de Barcelona. La manifestació es feia per protestar contra la crisi de preus del sector de la fruita dolça, especialment la de pinyol, i la desconvocatòria s’ha acordat de forma unitària entre tots els impulsors: UAGA-COAG, Asaja Lleida, Asaja Aragó, Cooperativas Agroalimentarias de Aragón, Unió de Pagesos i la Plataforma en Defensa de la Fruita Dolça. La concentració s’ha ajornat fins al proper dimarts 22 d’agost.

    En un escrit a les xarxes socials, la Plataforma en Defensa del Sector de la Fruita ha indicat que ”avui més que mai” són ”la plataforma en defensa de la vida, la concòrdia i la pau”. En aquest sentit, se solidaritzen amb les víctimes de qui diuen que porten al damunt ”el seu pesar i el de les seves famílies”.