Demà a Reus, una jornada centrada en la indústria agroalimentària

Avatar photo

La jornada “Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona” tindrà lloc a la Fira de Reus

Aquest dimecres 12 de desembre tindrà lloc a la Fira de Reus la jornada “Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona”, organitzada pel Food n’Nutrition Cluster, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

La jornada acollirà diferents intervencions d’especialistes del sector que abordaran aspectes concrets relacionats amb els reptes de la indústria agroalimentària. La darrera de les intervencions, a càrrec d’Ignasi Papell, responsable de desenvolupament de negoci d’Eurecat, se centrarà en un dels objectius del projecte Nutrisalt.

Nutrisalt
El projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus i amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.

Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, disposa d’un pressupost de prop de dos milions d’euros, cofinançats al 50% amb fons provinents del programa FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona. La resta l’aporten les institucions implicades en el projecte

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Maria Montagut Launes, nova àvia centenària de Móra d’Ebre

Notícia següent

Presentació a Lleida d’un conte didàctic per afavorir la sensibilitat cap als discapacitats

Notícies relacionades