David Valeriano deixa de ser el gerent del Club Tennis Tarragona

    David Valeriano deixa de ser el gerent del Club tennis Tarragona després de 21 anys. FACEBOOK

    El Club Tennis Tarragona ha anunciat la marxa de David Valeriano com a gerent del club després de 21 anys al capdavant de l’entitat.  “A finals d’aquest mes de febrer m’acomiado de tots vosaltres per iniciar un nou projecte professional”, ha anunciat Valeriano en una carta d’agraïment adreçada als socis i treballadors de l’entitat.

    “Ha estat una decisió difícil però alhora meditada perquè el Club Tennis Tarragona ha estat la meva vida, he fet molts amics i he viscut infinitat d’experiències, la gran majoria molt bones i que sempre portaré en el meu record”, ha explicat qui ha estat el gerent del CTT durant les dues últimes décades.

    “Només tinc paraules d’agraïment per a tots els Presidents, membres de les diferents Juntes Directives que han confiat en mi durant tots aquest anys i per a tots els socis amb els que hem pogut compartir algun moment. Sempre he fet la feina amb bona voluntat i buscant el millor pel Club”, ha afegit a la carta de comiat.

    Per últim, Valeriano reconeix que marxa del club “molt satisfet d’haver pogut contribuir i participar de la transformació del club des de l’any 99 que vaig arribar fins ara, tancant una etapa d’èxits esportius i socials”. “Ens seguirem veiem pel club com a soci i us desitjo a tots molta sort”, acaba despedint-se en la carta de comiat.