La CUP de Reus aposta per vendre l’estadi municipal al Club de Futbol Reus Deportiu

    La formació proposa invertir els diners de la venda per crear nous equipaments esportius municipals assequibles per a tothom per “crear salut”

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La CUP de Reus ha anunciat aquest dimarts que aposta per la venda de l’estadi municipal al Club de Futbol Reus Deportiu. Anunciada la seva postura, Oriol Ciurana ha insitit que la CUP vol el millor per al Club i esperen que el Reus tingui totes les facilitats per a poder jugar a la màxima categoria.També ha afirmat que han pogut parlar clarament amb el Club i que n’estan molt satisfets.

    La formació, però, “aposta per la venda perquè la licitació és regalada”. Oriol Ciurana ha denunciat que “si es licita l’estadi, l’ajuntament no cobrarà cap mena de lloguer fins que no es condoni el 95% de les obres que s’han de fer sí o sí per adaptar un equipament que la ciutat no fa servir i que realment qui el necessita és un club privat”. Per a la CUP “és evident que l’estadi s’ha d’arreglar i que el Reus hi ha de jugar” però no entenen perquè la ciutat n’ha de sortir perjudicada “en quant perdrà un equipament municipal sense guanyar-hi res econòmicament”.

    La proposta de la CUP de vendre l’estadi per uns 5 milions d’euros té una aposta clara: “invertir tot allò que es recapti de la venda per construir noves instal·lacions esportives que fan falta a Reus, com per exemple, a la zona nord”. Marta Llorens ha insistit: “Ara que des del govern es demana fer salut des de totes les polítiques i amb una visió integral, la millor opció és vendre l’estadi i invertir en noves instal·lacions esportives municipals per garantir una salut equitativa a totes les persones, sigui quina sigui la seva edat i visquin on visquin de Reus”.