Convocada una nova jornada d’aturades de taxistes el 27 de juliol a Barcelona

    Elite estudia convocar una vaga indefinida a partir del dia 27 de juliol

    Elite Taxi ha convocat una nova jornada d’aturades de 24 hores que afectarà Barcelona i la seva àrea metropolitana el 27 de juliol en comptes del 31 de juliol, com estava previst inicialment. Fonts d’Elite han indicat que s’ha avançat la data de la mobilització per no perjudicar greument els usuaris en un dia d’operació sortida i tornada de vacances com és el 31.
    Els taxistes han batejat la vaga com a ‘Operació de la Serna’ i faran marxes lentes amb l’objectiu de col·lapsar les infraestructures de Foment com l’Aeroport del Prat i el Port de Barcelona. Reclamen que el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, els rebi per poder començar a negociar amb els taxistes i una de les seves principals reivindicacions és que es garanteixi una autorització de VTC per cada 30 llicències de taxi.
    Les mateixes fonts d’Elite han denunciat que el ministre no els vol atendre i han assenyalat que si es col·lapsa l’aeroport o el port potser els farà cas. Així mateix, han indicat que el mateix 27 de juliol decidiran si convoquen o no una vaga indefinida amb l’objectiu d’afectar els punts estratègics que depenen del ministeri de Foment.