Es convoca el 1er concurs de Paelles a Constantí

    Tindrà lloc el proper diumenge 13 de maig al Parc de l’Almatella

    La Unió de Botiguers de Constantí (UBC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, ha convocat el I Concurs de Paelles del municipi, que tindrà lloc el proper diumenge 13 de maig al Parc de l’Almatella.
    La UBC atorgarà dos premi de reconeixement a les colles que cuinin les millors paelles, segons el veredicte del jurat del concurs. Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on podran participar-hi tots els grups i colles entre 5 i 20 membres que ho desitgin. El concurs té places limitades i el nombre màxim de grups que podran participar en el concurs serà de 6. El preu d’inscripció és d’1 euro per persona participant. Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 9 de maig a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament,
    El jurat del I Concurs de Paelles de Constantí estarà format per tres integrants de la Unió de Botiguers del municipi. S’entregaran 2 premis: un per a la paella més gustosa i un altre per a la que sigui considerada la millor presentació. Els criteris que guiaran el veredicte es basaran en el punt de cocció de l’arròs, el sabor, la simetria dels ingredients, el punt de socarrat i la presentació.
    A més, s’obsequiarà les dues colles guanyadores amb un val de 75 € cadascuna a gastar en algun dels establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. El mateix dia del concurs, a les 16h, s’anunciarà el nom de les 2 colles guanyadores.