La ContraOrquestra s’estrena amb un concert el proper diumenge 25 de febrer a La Múnia

  La «ContraOrquestra» és un projecte amb la intenció de crear una orquestra simfònica a la comarca del Baix Penedès

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La «ContraOrquestra» és un projecte que ha començat aquest passat mes de novembre amb la intenció de crear una orquestra simfònica a la comarca del Baix Penedès. Gestat per l’escola de música Contrapunt s’ha aconseguit reunir un total de 45 músics, entre alumnes i antics alumnes de l’escola i d’altres músics amateurs de la comarca que han vist amb bons ulls aquest projecte.

  La culminació d’aquesta iniciativa arribarà el proper diumenge 25 de febrer a les 18h amb un concert a la sala del teatre de la Soceitat de la Múnia, població on actualment l’escola Contrapunt imparteix classes. L’estrena serà de pel·lícula, i mai millor dit, perquè els temes que s’estan preparant per aquest concert són de bandes sonores tan conegudes com Forrest Gump, Shrek, Pirates del Carib, Pocahontes, Gabriel’s Oboe o The Blues Brothers. A més, a més, en l’espectacle es projectaran algunes imatges d’aquestes pel·lícules.

  Sota la direcció de Jordi Serrano, professor de l’escola de música i un treball conjunt amb altres professors, la ContraOrquestra ha començat amb quatre assajos, un per mes, mentre s’anaven buscant noves incorporacions. El coordinador, Arnau Gómez, s’ha encarregat de gestionar els assajos, contactar amb gent d’arreu de la comarca i buscar l’espai per assajar, el gimnàs de l’escola de primària de Banyeres del Penedès.

  El resultat de tota la feina d’aquests quatre mesos s’ha fet amb moltes ganes i il·lusió, veient que finalment aquesta iniciativa és una realitat. Des de l’escola de música Contrapunt convidem a tothom a gaudir de la nova orquestra de la comarca amb, esperem, una gran projecció de futur.