Comú de Lleida: “Lleida ha de ser una ciutat amable i valenta amb la joventut”

L'acte central de la campanya ha repassat els principals ítems del Programa Electoral

0
144
Imatge cedida
Circ Raluy Legacy 728×90

Aquest dissabte a tarda s’ha celebrat l’acte central de campanya del Comú de Lleida a la plaça Josep Piñol de Pardinyes, on s’han repassat els principals ítems del Programa Electoral, fent especial èmfasi en la joventut. Els veïns i veïnes també han pogut gaudir de l’actuació musical del grup lleidatà de música folk tradicional, Lauzeta.

L’acte ha començat amb la intervenció de la Sonia Martínez, número 3 de la llista del Comú de Lleida, on ha explicat que “tenim un projecte polític que s’ha elaborat des d’una perspectiva feminista, amb propostes concretes i específiques en tots els àmbits d’acció de la Paeria. Ens comprometem a lluitar fermament per erradicar la violència masclista a Lleida: dotarem la ciutat d’un servei municipal i públic d’acollida urgent per a dones en situació o risc de violència masclista, conformat per professionals formats/des en l’àmbit específic de gènere. Potenciarem les estructures de suport, assistència i cobertura de les situacions d’emergència causades per la violència masclista.”

L’Elena Ferré, número 2 de la llista, ha continuat afirmant que “tenim molt clar el que volem i ho tenim quantificat i pressupostat. El Comú té un Programa que reflecteix un projecte de ciutat valenta, amb 457 propostes programàtiques concretes. Volem ser eficients però sobretot humans, en escoltar, entendre i executar polítiques municipals que es puguin portar a la pràctica.”

També ha fet èmfasi en les propostes que afecten al jovent de la ciutat, especialment pel que fa a la “promoció de l’habitatge públic de lloguer i a les polítiques dutes a terme durant el darrer mandat per la Regidoria de Joventut, que durant el 2017 va ofertar solament 11 pisos a menors de 29 anys quan, segons l’IDESCAT, existeixen a Lleida un total de 7.456 pisos buits. Cal revisar i redefinir el Pla de Joventut de l’ajuntament.”

Finalment, el cap de llista Sergi Talamonte, ha tancat l’acte afirmant que “al Comú de Lleida trobareu gent amb capacitats i idees diverses i complementàries, i amb la il·lusió i les ganes de liderar un canvi necessari de govern després de 40 anys d’un PSC ja esgotat. El nostre projecte vol impulsar una Lleida amable, per viure i per treballar, capdavantera, democràtica i sobretot, valenta. Una Lleida que defensi amb valentia els drets de la ciutadania i sigui un govern per tothom. Demano a les lleidatanes i lleidatans que el dia 26 omplim les urnes de vots valents.”

FER UN COMENTARI