Comencen els treballs per cobrir amb una carpa permanent els jardins del Pavelló de La Pobla

  Amb 540 metres quadrats de superfície i una alçada variable de 3,5 a 15 metres, la coberta permetrà celebrar activitats en aquest espai durant tot l’any

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet ha iniciat els treballs de preparació previs a la instal·lació d’una carpa permanent als jardins del Pavelló. Aquest és un dels espais públics més utilitzats al municipi, per dur-hi a terme activitats populars, lúdiques i socials, durant tot l’any. Donada la seva utilització i amb la voluntat de potenciar-ne la comoditat dels usuaris, l’Ajuntament ha realitzat un projecte de millora d’aquest espai, que comprèn la instal·lació d’una gran carpa permanent, així com altres treballs secundaris d’arranjament d’aquest espai.

  La nova carpa a instal·lar, amb una superfície aproximada de 540 m2, actuarà com a sostre
  permanent i estarà formada per una estructura metàl·lica amb coberta de lona tensada de doble cobertura, amb forma d’estel de sis puntes.
  Aquesta coberta serà impermeable i tindrà una alçada considerable, de 3,5 metres com a mínim i de 15 metres en la part més alta, amb una zona central de més de 7 metres d’alçada. Serà, per tant, apta per a tota mena d’actes i, per descomptat, també podrà acollir sense molèsties ni pèrdua de visibilitat la sempre esperada recepció a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que any rere any s’adrecen als habitants de la Pobla des de la balconada del Pavelló.

  Així mateix, aquesta nova carpa comptarà amb il·luminació pròpia de la màxima eficiència i mínim consum, la qual també oferirà la possibilitat d’emetre llums de diferents colors. A més, també es procedirà a instal·lar il·luminació a la zona exterior de la carpa i resta de la plaça que, també, veurà renovat el seu terra amb 1.300 m2 de paviment de pedra.

  Finalment, els treballs de millora dels jardins del Pavelló quedaran contemplats amb la modificació de les dimensions de les zones enjardinades, així com amb la plantació de plantes arbustives, florals i arbres trasplantats. Tot plegat es durà a terme amb espècies vegetals amb poca necessitat de reg (margallons, cintes, marfull, etc.), així com amb espècies de diferents floracions segons l’estació de l’any.