El Col·legi Sant Rafael, premiat per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona

    Un treball sobre els sistemes alternatius de comunicació l'ha fet mereixedor del premi IMET d'Educació Josep Vives Ciurana, dins de la categoria d'educació especial

    El Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació a Tarragona ha estat el guanyador dels VI Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana, dins de la categoria d’educació especial. L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona ha volgut reconèixer amb aquest guardó el treball sobre els Sistemes augmentatius alternatius de comunicació, que ha elaborat l’equip de logopedes del centre.

    El treball presentat tracta sobre la comunicació augmentativa i/o alternativa i de les diferents formes de comunicació que s’utilitzen per substituir i/o complementar o millorar la parla natural. Els premis estan convocats per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, a través ’Institut Municipal d’Educació (IMET). L’objectiu dels premis és valorar experiències educatives realitzades als centres escolars que tinguin en el seu àmbit d’ensenyament alguna de les etapes educatives de primer cicle d’educació infantil, segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació especial.

    El jurat va donar a conèixer aquest dimecres, 29 de novembre, els guanyadors en el decurs d’un acte durant el qual es va fer el lliurament de guardons.