Ciutadans Lleida presenta la campanya “Seguim complint amb tu”

  Un total de quaranta mil tríptics seran repartits en tres fases

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Aquest matí a la Paeria s’ha efectuat la presentació de la campanya de ciutadans Lleida on s’informa de la feina que han dut a terme durant el mandat.
  Aquesta campanya va començar el 2016 per donar a conèixer les propostes del grup municipal.

  Angeles Ribes, portaveu del grup municipal, afirma que està feta amb molt d’amor, és molt gràfica, visual i va més enllà dels típics butlletins de propaganda. Segons Ribes, fa que la gent s’interessi per saber més a través de la pàgina web on estan desglossades totes les propostes que ciutadans ha fet durant el mandat. S’han començat a repartir 40.000 tríptics en tres fases, tant en català com en castellà.

  Que els carrers siguin de tots, els pressupostos participatius, incidir en la transparència de la fiscalització de l’equip de govern o les ajudes als emprenedors i a l’esport femení, són algunes de les qüestions en les quals han incidit més i de les quals estan més orgullosos.

  Han volgut deixar clar que l’únic que aconsegueixen els atacs que han rebut, incloent-hi pedrades, pintura i ninos penjats, és fer-los agafar més impuls.
  Afirmen amb orgull i convenciment que han estat el grup que millor ha treballat dins l’ajuntament, amb tot el que comporta ser la primera vegada que estan a l’administració pública i amb tot el que s’ha d’aprendre. Es complauen d’haver pogut influir en el govern d’aquesta ciutat.

  La setmana passada van denunciar a la fiscalia les quotes pagades a l’Associació de Municipis per la Independència per part de la diputació; i el tema dels llaços grocs que la presidència va decidir penjar al balcó del seu despatx. Demanen que es reintegrin els diners de les quotes i que es treguin els llaços de la fatxada.
  També volen portar davant la junta electoral el tema dels llaços i les banderes que alguns grups municipals sobiranistes han posat a la fatxada de l’ajuntament. Ribes afirma que és responsabilitat última de l’ajuntament assegurar-se que la fatxada es manté neta.