Ciutadans de Tarragona titlla de vergonya la imatge de Ca l’Ardiaca

    El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que “les paraules del Conseller de Territori estan buides de contingut i Ballesteros no fa res per a que la situació millori.”

    El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha qualificat com “vergonyosa” la gestió d’aquest projecte que afecta al cor de la ciutat.

    Viñuales ha explicat que “hem registrat una petició perquè el conseller de Territori, Josep M. Milà, expliqui en quin estat es troba Ca l’Ardiaca” i ha declarat que “cada dia que la bastida continua a la façana fereix la imatge de la ciutat. “

    El portaveu de Cs ha recordat a l’equip de govern que “no és la imatge que s’ha de transmetre ni als tarragonins ni als milers de turistes que rebem” i ha afegit que “hem de sumar-li l’afectació a la seguretat dels propis ciutadans. “

    Finalment, Rubén Viñuales ha explicat que “això és la imatge de la vergonya per a Ballesteros” i ha afirmat que “hauria de caure-li la cara de vergonya a Ballesteros cada vegada que veu aquesta bastida”.