Ciudadania Activa, un nou partit amb vocació municipalista neix a VNG

  La formació política es va presentar al 2018 oficialment i es postularà de cara a les eleccions municipals de 2019

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge del logotip de Ciudadanía Activa. Foto: Cedida

  Neix a Vilanova i la Geltrú Ciudadania Activa, el primer partit municipalista de la ciutat, segons la mateixa formació, que avantposa els interessos de la ciutadania per oferir una millor versió del municipi. El partit es presenta com una nova alternativa de cara a les pròximes eleccions municipals de 2019 amb “propostes reals i factibles”. Entre els seus principals objectius, Ciudadania Activa es proposa “acabar amb les barreres arquitectòniques de la ciutat”, apostant per inversions de condicionament de la via pública, rehabilitació de parcs infantils, la millora de la seguretat, i foment de l’activitat econòmica entre altres.

  Un altre de les línies d’actuació de Ciudadania Activa serà posar solució a una de les que asseguren que és una manca de la ciutat: l’oci. Actualment, la formació ja està activa, i en col·laboració amb la regidora no adscrita de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Carmen Reina, s’han pogut presentar algunes propostes -que han estat acceptades-. Algunes d’aquestes han estat la instal·lació de marquesines en les parades d’autobús, la realització d’un estudi i pla especial per al condicionament de voreres, la neteja i sanejament dels torrents del territori i l’ampliació d’un taxi adaptat a la flota del municipi.

  Tot i que Ciudadania Activa encara no ha presentat oficialment la seva llista, ho farà ben aviat, quan també exposarà el seu programa electoral. D’aquesta manera, la formació defensa que els vilanovins tinguin una nova alternativa, centrada en defensar única i exclusivament els interessos de la ciutat, amb propostes “reals” i no “inabastables”.