Cicle de tallers de sexualitat femenina a Torredembarra

  El cicle es celebra per a commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra organitza, per primera vegada, un cicle de tallers de sexualitat femenina que es duran a terme del 8 al 17 de juny de manera gratuïta i telemàtica. Aquesta activitat s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig, una data emblemàtica que serveix per a sensibilitzar a la població mundial de la importància de la salut sexual i reproductiva de les dones.

  El cicle de sexualitat per a dones consta de quatre tallers gratuïts que pretenen crear consciència del propi cos i ajudar a normalitzar la salut femenina amb temes com l’autoconeixement,  el plaer o les relacions de parella. Es realitzen en línia, a les 18 h, amb una durada d’una hora i quart cada un i seran impartits per Marta Garcia, especialista en coaching sexual i de parelles i assessora i promotora de benestar sexual. Cal inscripció prèvia a serveissocials@torredembarra.cat

  La temàtica dels tallers i el calendari previst és el següent:
  8 de juny: Salut sexual de la dona
  10 de juny: El camí cap al plaer
  15 de juny: Autoconeixement i sexualitat femenina
  17 de juny: Comunicació sexual i relacions de parella

  La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha destacat la importància de la salut sexual perquè és una part rellevant en la vida de les persones, ja que influeix a nivell físic, mental, emocional i social, i contribueix al benestar i felicitat. A més, conèixer la pròpia sexualitat és la clau per a gaudir d’una vida sexual plena.

  Una altra iniciativa que s’organitza amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones i en col·laboració amb Càritas Torredembarra és una recollida solidària de productes nous d’higiene femenina. Durant la setmana del 24 al 28 de maig, de 10 a 12 h, es poden portar a Càritas Torredembarra (carrer del Camp Vell, 14) productes com compreses, copes menstruals, tampons, salvaslips, gels d’higiene íntima. Es tracta d’una recollida per reivindicar que la higiene íntima de les dones és una necessitat bàsica.