Centenars de famílies ballen al festival de música Petits Camaleons

  L'edició 'Bonus Track' s'ha celebrat amb totes les entrades exhaurides després de la suspensió dels concerts el passat 1 d'octubre

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès i el seu entorn acull aquest diumenge el ‘Bonus Track’ del festival de música Petits Camaleons amb totes les entrades exhaurides. D’aquesta manera, es recuperen part dels concerts que es van suspendre el passat 1 d’octubre atesa la situació que es va viure al país. Joan Miquel Oliver, la Fundación Tony Manero i The Penguins han estat els plats forts del matí, mentre que a la tarda arribarà un dels concerts més esperats, el de Txarango. El director artístic del festival, Albert Puig, ha explicat a l’ACN que estan molt satisfets perquè “hem pogut salvar aquesta edició del festival” després dels fets de l’1-O, tot i que ha estat “una versió més reduïda”. El festival també compta amb concerts per a nadons i batucades. Puig ha dit que l’objectiu del certamen és “mostrar la música tal com és i no infantilitzar-la”.
  El festival Petits Camaleons ‘Bonus Track’ ha portat aquest diumenge a l’escenari de Sant Cugat del Vallès els grups de The Penguins –regaae per a xics-, Txarango, Joan Miquel Oliver, Fundación Tony Manero, Coriolà i Bonobos. Es tracta d’una versió “reduïda” del cartell que havia d’actuar el passat 30 de setembre i 1 d’octubre amb motiu de la sisena edició del certamen. Amb tot, l’organització del festival va decidir suspendre’l pels fets ocorreguts a Catalunya amb motiu del referèndum.

  El director artístic del certamen, Albert Puig, ha explicat que el mateix dia 1-O “alguns grups ja estaven provant el so, però tal com van anar succeint els esdeveniments vam veure que era impossible fer-ho”. L’organització va decidir suspendre el festival i tornar l’import de les entrades però, tal com ha relatat Puig, “molta gent ens va dir que no els tornéssim els diners”.

  Malgrat aquesta situació, l’edició ‘Bonus Track’ del festival se celebra aquest diumenge amb totes les entrades venudes i un gran èxit de públic. L’Anna Corberó és la mare d’una nena de nou mesos i és el primer cop que assisteix al Petits Camaleons: “tenia moltes ganes de venir perquè sempre n’he sentit a parlar molt bé i tenia ganes de provar-ho”. De la seva banda, l’Ignasi Martorell, pare d’un nen de vuit mesos i una nena de tres anys, ha explicat que els seus fills s’ho estan passant molt bé, ja que els hi agrada molt la música.

  El cartell del festival Petits Camaleons no està format per grups de música que toquen exclusivament per a infants o un públic familiar. Aquesta era una de les premisses bàsiques que tenia l’organització del festival. “Volem que s’ho passin igual de bé els pares que els fills i, amb sis anys d’història, constatem que és així”, ha expressat el director artístic del certamen. Segons Puig, al festival “tot està fet a mida per a ells, tenen espais reservats, un volum adequat i els concerts són més reduïts, però volem mostrar la música tal com és i no infantilitzar-la”.

  ACN