Castellvell del Camp renova les tanques de l’avinguda President Companys

L'objectiu principal era substituir les tanques malmeses per donar seguretat a zones com la sortida de l'escola Santa Anna o per delimitar el camp de bitlles

L’Ajuntament de Castellvell del Camp ha finalitzat aquest mes la substitució de les tanques malmeses de l’avinguda President Companys i de la urbanització La Flor del Camp. En total, s’han renovat 665 metres de tanca (365 m a l’avinguda i 300 m a la urbanització), que feia 30 anys que no es canviaven. L’obra, pressupostada el 2020 en 25.587,87 euros, ha estat executada per l’empresa adjudicatària Fitoforestal.

L’objectiu principal de l’actuació era substituir els trams de tanca que estaven molt malmesos i que causaven inseguretat entre els veïns i les veïnes. Per això una de les primeres zones que es va renovar va ser la del tram situat a la sortida del darrera de l’escola Santa Anna, a la part de dalt de l’avinguda President Companys. Cal recordar que aquesta és la sortida que utilitzen els nens i nenes de 3r a 6è d’EGB i l’alumnat que realitza activitats extraesolars.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, s’ha mostrat satisfet per haver pogut completar l’obra: “Calia substituir trams malmesos i que no s’havien canviat des de feia 30 anys. Però sobretot calia garantir la seguretat tant a la sortida de l’escola, com de la urbanització i, a la vegada, també s’havia de delimitar la zona verda on hi ha el camp de bitlles”.