Canyelles viu la primavera més cultural

  Sant Jordi, la 36a Caminada a Montserrat, l’Art Canyelles i el VADE Fires són els eixos centrals del ‘Cultural Canyelles’, entre el 20 d’abril i el 13 de maig

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  Balls, jocs, presentacions de llibres, lectures poètiques, sardanes, exposicions d’art, excursions, artesania, motor, mostra d’entitats o gastronomia integren una nova edició del Cultural Canyelles, un ampli programa que omple d’activitat la primavera canyellenca. Una proposta lúdica i cultural que arrenca coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, que inclou la 36a Caminada a Montserrat i que es tanca una nova edició del certamen multisectorial VADE Fires i l’exposició Art Canyelles.

  Sant Jordi literari

  La celebració al voltant de Sant Jordi obre la programació del Cultural Canyelles, que enguany inclou una novetat important, la presentació de dos llibres d’autores locals. Equinoterapia, de Cristina Cañadas, d’una banda, i Poesias de un ama de casa, d’Irene Flores, de l’altra. De fet, Canyelles concentra la celebració de Sant Jordi al llarg del diumenge 22 d’abril, tot i que el primer acte té lloc el divendres 20 d’abril. A dos quarts de nou del vespre hi ha el tradicional Sopar-Ball de la Rosa, a la Sala Multicultural, amb música en viu, i organitzat per l’Associació de la Gent Gran.

  Pel que fa al diumenge, 22 d’abril. Durant tot el dia hi haurà parades de llibres i flors a la pista del Casal, i també jocs per als més petits. A les dotze del migdia, hi haurà la presentació del llibre Equinoterapia de la mà de Cristina Cañadas a l’Espai de la Gent Gran.

  A les cinc de la tarda, començarà la tradicional Vetllada Poètica, a l’Espai de la Gent Gran, al llarg de la qual diversos autors faran lectura de poemes. Enguany la vetllada comptarà amb la participació de la reconeguda poetessa menorquina Joana Bagur, que també amenitzarà l’acte recitant alguna de les seves poesies. Durant aquesta Vetllada Poètica, l’escriptora local Irene Flores signarà exemplars del seu nou llibre Poesias de un ama de casa.

  A continuació hi haurà una ballada de sardanes i la jornada de Sant Jordi acabarà amb el Ball de Sant Jordi, a les set del vespre, a la Sala Multicultural.