Cal Bofill reobre la zona d’exposicions amb la proposta “Per una costa sana i una pesca amb futur”

  La mostra es podrà visitar fins al 31 de juliol, on es tracta la relació directa entre el nivell de qualitat de vida dels ecosistemes i el dels humans

  Imatge de la zona d'exposicions de Cal Bofill. Foto CEDIDA

  Després que el 22 de juny es reincorporessin físicament a Cal Bofill les dues entitats ecologistes que disposen de despatxos amb el conveni amb l’Ajuntament de Torredembarra: Ecologistes en Acció i GEPEC, avui ja ha reobert la zona d’exposicions amb la proposta “Per una costa sana i una pesca amb futur” de l’entitat GETE-Eac. Es podrà visitar fins al 31 de juliol, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.

  Aquest exposició tracta sobre el fet que els éssers humans depenen d’ecosistemes sans, i el progressiu deteriorament d’aquests ecosistemes té una clara relació amb el deteriorament de la nostra qualitat de vida.

  Pescadors, peixos i ecosistemes són elements a defensar activament per afavorir activitats econòmiques locals i sostenibles, i per defensar el medi ambient el fet de mantenir les pesqueries artesanals, consumir peix sa i conservar els ecosistemes litorals està interrelacionat, atès que som biodependents. Una activitat pesquera artesanal i controlada, és essencial per a preservar els recursos marins i la seva costa.

  D’altra banda, la sala de projeccions es mantindrà tancada fins al mes d’octubre, data en què els alumnes de la Universitat de Barcelona fan les pràctiques de camp als Muntanyans. De fet, la UB ja ha presentat les condicions adaptades a la Covid-19 amb reducció del nombre d’alumnes per torn.

  La reobertura de Cal Bofill compta amb el pla de contingència corresponent d’acord amb les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19.