El bus urbà donarà servei els caps de setmana a Torredembarra

  El servei de transport urbà té un cost de 115.000 euros l’any per a l’Ajuntament

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  A partir del pròxim 3 de març, la línia 1 del transport urbà de Torredembarra també funcionarà els caps de setmana. Així ho ha explicat el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, assenyalant que el servei de dissabtes, diumenges i festius que només circulava de juny a setembre ara s’estendrà a tots els caps de setmana, en una prova pilot que pretén conèixer la demanda d’usuaris per tenir-la en compte en el proper procés de contractació del servei.
  De fet, la prova pilot es posa en marxa paral·lelament a l’elaboració d’un nou procés de contractació del servei de transport urbà després que l’actual contracte hagi caducat. Aquest nou procés servirà per modernitzar i ampliar el servei. A més de l’ampliació del transport públic a tots els dies de l’any, el regidor també ha comentat que s’incrementarà el nombre de parades, especialment al barri dels Munts.
  En la redacció del plec de clàusules que s’iniciarà a curt termini també s’incorporaran noves prestacions com la de disposar de vehicles més sostenibles mediambientalment i adaptats per al transport de persones amb mobilitat reduïda, la millora de les parades amb ampliació de les que disposaran de marquesines i canvi en els pals de senyalització. A més es comptarà amb una aplicació de geolocalització perquè els usuaris coneguin si l’autobús es troba prop de la parada.
  Actualment, el servei de transport urbà té un cost de 115.000 euros l’any per a l’Ajuntament. En matèria econòmica, l’Ajuntament es planteja la reducció de les actuals tarifes.