Buhos i Roba Estesa caps de cartell de la Festa Major de Sant Miquel

  Hi haurà 3 espais, l'escenari d'avinguda Rovira Roure que acollirà els caps de cartell, l'escenari de la plaça del Dipòsit, la plaça de la Panera on el Grup Cultural Garrigues hi durà a terme un seguit d'activitats. També es repartiran activitats per altres indrets de la ciutat per no focalitzar les festes només en un punt.

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Presentació del cartell de les Festes de Tardor. Foto: La Ciutat

  Les Festes de Tardor, que se celebren del 27 al 30 de setembre, estaran encapçalades pels grups musicals Buhos i Roba Estesa, d’aquesta manera el cartell serà paritari. També hi haurà activitats familiars i culturals que es repartiran per diferents indrets de la ciutat per no centralitzar-la només en un sol punt. El pregó de Festa Major, tal com ja es va anunciar fa uns dies, el protagonitzarà el senyor Postu.

  Com a novetats destaca un nou escenari a l’avinguda Rovira Roure, que acollirà els concerts dels caps de cartell en un horari familiar els dies 28 i 29, on els concerts començaran a les 21.30 hores i acabaran a les 00.30 hores, a banda d’altres activitats familiars durant el dia. Altrament, se seguirà apostant per oferir activitats dins del Centre Històric, com ja feia l’anterior govern, amb un escenari a la plaça del dipòsit, i que en un futur s’encararà a grups locals i de Ponent. També es faran activitats a la plaça de la Panera i estaran organitzades pel Grup Cultural Garrigues, entre les quals destaquen un vermut i balls durant tot el dia.

  Pel que fa a altres activitats, destaca un correfoc amb 4 bèsties de 4 colles diferents, a més del correfoc infantil. També destaca la diada castellera que acollirà a 4 colles a la plaça Paeria on s’espera que l’afluència de públic sigui alta. D’altra banda, a Cappont, l’Associació de Veïns i el Col·lectiu Cultural de Cappont organitzaran activitats al barri per tots els públics.

  Aquestes festes, tal com va afirmar ahir l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, tindran un pressupost que no arribarà al 10% del pressupost de les Festes de Maig, tenint en compte la polèmica dels últims dies on segons s’ha fet públic, s’han gastat 894.000 euros. Ara bé, les festes d’aquesta tardor es pagaran amb diners d’aquest any i no suposaran cap retallada al pressupost de l’any vinent.