Ballesteros aplega més de noranta persones en el segon Àpat de Mediterrània al Solric

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    Aquest dimarts s’ha celebrat la segona edició de ‘Els àpats de Mediterrània al Solric’, el sopar-col·loqui de caràcter mensual que organitzen de manera conjunta Mare Terra Fundació Mediterrània i el Restaurant Solric. L’esdeveniment ha estat un gran èxit ja que ha comptat amb la participació de més de noranta persones, una xifra molt destacable tenint en compte que s’ha dut a terme un dimarts per la nit. En aquesta ocasió el ponent ha estat l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha parlat sobre el futur de la ciutat a mig i llarg termini, tal i com van fer Rubén Viñuales i Dídac Nadal en el primer Àpat de Mediterrània al Solric.

    L’encarregat de trencar el gel i obrir l’acte ha estat el president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, que ha fet una breu ressenya del batlle tarragoní, des d’un punt de vista professional però també personal. La xerrada de Ballesteros sobre el futur de Tarragona s’ha centrat en tres eixos: la Tarragona social (“invertim el doble que Reus en inversió social”), la Tarragona sostenible (el batlle ha destacat que Tarragona és una de les cinc ciutats que ja compleixen els objectius del mil·lenni de l’ONU) i la Tarragona de la innovació i el coneixement.

    Quan l’alcalde ha posat el punt i final a la seva intervenció ha començat la tertúlia, que ha donat la possibilitat als assistents de fer preguntes al polític i també compartir les seves reflexions amb la resta dels assistents. En l’ambient es podia percebre que hi havia molta gent amb ganes de fer-li preguntes al batlle. Ballesteros s’ha mostrat contundent i ha deixat uns quants titulars. En clau electoral, ha afirmat que “estic obert a pactar amb tothom que no utilitzi Tarragona com a moneda de canvi, amb dues excepcions: VOX i la CUP” i que “estic més que convençut que guanyarem les eleccions”. També ha carregat molt durament contra els responsables d’IKEA (ha emprat una paraula poc habitual en el seu vocabulari), ha defensat el seu projecte d’autobús gratuït i ha afirmat que el projecte urbanístic de la Budallera “és necessari si no volem que Tarragona perdi població i mori lentament”.

    Un cop acabat el sopar-col·loqui, Ángel Juárez ha desvetllat que els protagonistes del tercer àpat seran el portaveu del grup municipal d’ERC, Pau Ricomà, i el portaveu del grup municipal del PP, José Luis Martín. La data es concretarà en els propers dies.