Arriben les visites nocturnes al Cementiri General de Reus 2018

  Es duran a terme els dies 23, 24 i 25 d’aquest mes d'octubre

  Imatge d'arxiu d'una visita nocturna al Cementiri General de Reus. Foto Cedida

  Serveis Funeraris Reus i Baix Camp organitza, un any més, el cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus coincidint amb la proximitat de la celebració de Tots Sants i el Dia dels Difunts. Aquestes visites -per donar a conèixer el patrimoni del cementiri reusenc- es portaran a terme els dies 23, 24 i 25 d’aquest mes d’octubre i la companyia teatral La Gata Borda serà novament l’encarregada de dramatitzar aquesta activitat.

  Les visites nocturnes, gratuïtes, obertes al públic, tenen com a finalitat divulgar l’important patrimoni del cementiri de la ciutat i donar a conèixer la seva riquesa històrico-artística. Aquest cicle de visites s’ha consolidat després de les diferents edicions -iniciades l’any 2009- obtenint des del primer dia, una molt bona acollida. Per aquest motiu, amb el pas dels anys, s’han incrementat el nombre de sessions fins a les tres actuals. Les visites que s’han programat enguany (dies 23, 24 i 25) tindran els següents horaris: a les 19:30 h, les 20:45 h i les 22:00 h.

  Reserves telemàtiques
  A diferència de les passades edicions, enguany, per poder accedir a les diverses sessions caldrà tramitar la corresponent invitació a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat). En aquest suport digital (a partir de les 12 hores del dia 18 d’octube) es podrà gestionar l’entrada que caldrà presentar (impresa o en suport mòbil) el dia de la visita, per poder accedir al recinte. En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a quatre invitacions per persona. El termini per poder fer la inscripció finalitzarà en el moment d’exhaurir les entrades.

  El total de places disponibles pels 3 dies serà de 450.