Arriba la VII Gala benèfica MAGIC DREAM el 25 de novembre al Teatre Auditori

  Els diners recaptats es donaran integrament a un estudi d’investigació del càncer com va essent habitual des de la fundació de la nostra entitat

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Per setè any consecutiu, DaneArt Espectáculos ha creat per la Gala benèfica anual de l’Associació Oncològica Amadeu Pelegrí un espectacle sorprenent per a tots els públics. Levitacions impossibles, aparicions, desaparicions i il·lusions interactives on l’espectador pot ser el protagonista.

  Més de 40 persones estan treballant des de fa setmanes per tal de que la nit del proper dissabte 25 de novembre, el Teatre Auditori de Salou s’ompli de MÀGIA. Acròbates, ballarins, cantant, pianista, actors, mags e il·lusionistes entre d’altres,  tots ells professionals, formen l’elenc solidari de MAGIC DREAM. El periodista Ricard Checa presentarà per setè any consecutiu una gala a la que bon nombre d’artistes també ja porten anys participant, sempre de forma totalment altruista. Aquesta edició compta, a més amb la novetat que alguns dels artistes han participat en diversos shows de televisió.

  Els diners recaptats es donaran integrament a un estudi d’investigació del càncer com va essent habitual des de la fundació de la nostra entitat.

  La entrada donatiu es pot comprar als següents punts de venda:

  A Salou:

  Centre Òptic  Salou, Via Augusta 15

  Clínica Dental Moreno-Montalvo, Via Roma 23

  Comercial Nacel, Via Roma 28

  Llençeria Tati, Via Roma 14

  Peluqueria T3, c/ Francoli 8

  A Tarragona:

  Madonna Boutique, Plaça Ponent, 2

  Reus:

  Pili Arenas, peluquería estética oncológica, C/ Miami 51

  Signo, Av. Països Catalans, 169-173