Arriba la 4a edició del Psicurt-Festival de Curtmetratges

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge de la presentació del Psicurt. Foto: Mònica Brey

  El Psicurt-Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental se celebrarà a Tarragona, del 10 al 13 d’octubre.

  El Festival, que arriba a la seva quarta edició ha tancat les inscripcions, amb un total de 294 obres inscrites en la secció oficial.

  A la secció EDUCURT, en la qual hi poden participar estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, s’hi han inscrit un total de 14 curtmetratges.

  El Festival Psicurt es consolida com un dels festivals temàtics, relacionats amb la Salut Mental, més importants d’Espanya, no tan sols per la qualitat de les obres rebudes, sinó per la labor que el Psicurt realitza en els Centres Educatius que demanen participar en l’activitat complementària de projecció en els mateixos centres i debat posterior amb els alumnes sobre la temàtica de cadascun dels curtmetratges que poden veure.

  Fins al proper 30 de setembre, continua obert el període d’inscripció per a la secció EDUCURT EXPRÉS. Aquesta categoria està destinada a estudiants d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Universitat. Hi poden participar curtmetratges de ficció de producció en català i amb una durada màxima de 5 minuts.  L’enregistrament dels curts es realitzarà a Tarragona durant el cap de setmana que se celebra el Festival, fent servir un element i unes localitzacions proposades per l’organització d’aquest.

  Els curtmetratges finalistes d’aquesta quarta edició del Psicurt es projectaran a l’Antiga Audiència de Tarragona. L’entrada és gratuïta.