Arriba la Festa Major de Lletger

    Del dijous fins el diumenge 14 d’octubre es faran multitud d’actes amb motiu de la festa major del nucli de Sant Jaume dels Domenys

    Avui dijous dia 11 d’octubre arriba la tan esperada Festa Major de Lletger. Dijous començarà a les 10 de la nit amb un Sopar popular de Festa Major (a la Societat de Lletger) i seguidament, tindrà lloc la Nit jove amb Rufino y su DiscoLaser Show.

    Pel que fa al divendres a les 9 del matí es farà una caminada popular, a les 7 de la tarda classe de zumba amb Andrea i a les 10 de la nit, el grup de teatre d’Albinyana presenta l’obra: “Per no entendre el castellà”.

    El dissabte a les 12 hores es farà la missa Solemne Seguidament, es farà Concert Vermut amb Cotton Club Duet i la Laia. A les 5 de la tarda tindrà lloc el torneig de futbol, a dos quarts de les vuit de la tarda es farà el ball de tarda amb Cotton Club Duet i la Laia. Ja a les nou de la nit es farà  el Cercavila de foc pels carrers del poble amb els Diables infantils de Sant Jaume dels Domenys i el Drac de Lletger i a les 12 de la nit es farà el ball de nit amb Cotton Club Duet i la Laia.

    Ja per finalitzar el diumenge a dos quarts de dotze del migdia es farà el Cercavila pels carrers del poble amb: Gegants, Capgrossos i Gralles de Sant Jaume dels Domenys Ball de Bastons de Sant Jaume dels Domenys Ball de Pastorets de l’Arboç Ball de Gitanes de l’Arboç L’Àguila de Lletger Seguidament, Concert Vermut amb la Coral Ressó de l’Arboç. I  dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc l’espectacle infantil amb Animacions Marieta Antonieta Seguidament, Xocolatada infantil.