Arriba el cicle “Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona”

    A la presentació han assistit el president de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona Agustí Pujol, el president de la Fundació Trancadís Josep M. Buqueras Bach i el president del Centre de Lectura Xavier Filella Fargas.

    Avui s’ha presentat a Reus el cicle de conferències “Els arquitectes modernistes del Camp de Tarragona”, un seguit de conferències que es realitzaran entre Tarragona, Reus i Valls que pretén repassar les obres de diversos arquitectes del camp de Tarragona, la primera va tenir lloc el passat dia 15 de maig a Tarragona sota el títol Antoni Gaudí i Cornet, a càrrec de Jaume Massó Carballido, historiador. La propera serà a Reus, al Centre de Lectura el proper dilluns 12 de juny a les 19h. a la sala d’actes “Joan Rubió i Bellver”  a càrrec de l’arquitecte Joan Figuerola Mestre.  Aquestes conferències tindran lloc cada segon dilluns de cada mes, alternativament a la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona,  al Centre de Lectura i a l’Institut d’Estudis Vallencs que si farà la conferència dels arquitectes vallencs César Martinell i Josep Maria Vives.

    A la presentació han assistit el president de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona Agustí Pujol, el president de la Fundació Trancadís Josep M. Buqueras Bach i el president del Centre de Lectura Xavier Filella Fargas. Totes les conferències seran a les 19h.