Arrestats dos homes que feien servir banyadors de dona per robar

  Els individus robaven als supermercats tot tipus de productes, com alcohol i també fuet, oli o pernil dolç

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  Imatge dels productes presumptament robats pel grup detingut a Girona. Fotografia: Policia Municipal de Girona

  Dos agents de la Policia Municipal de Girona van detenir, aquest dimarts, a dues persones i n’investiguen a una tercera per robar a quatre supermercats del centre de Girona. Els homes duien a sota el jersei un banyador de dona posat a l’inrevés per poder amagar-se els productes entre els quals hi havia alcohol, però també aliments com fuet o llegums. Els dos detinguts, de 18 i 28 anys, són considerats autors dels diversos furts que en total sumen un valor de 491 euros. Els comerços afectats són supermercats ubicats a l’Eixample i la zona de Mas Gri de la ciutat. Els dos detinguts ja tenien antecedents per fets similars.

  La primera sospita la va aixecar un dels detinguts, quan s’estava traient de sota el jersei tota una sèrie de productes i els posava a dins un vehicle estacionat al carrer de Sant Antoni Maria Claret de la ciutat. A l’interior del vehicle hi havia els altres dos implicats i la Policia Municipal va sospitar que es tractava d’un grup organitzat per a robar a comerços. Quan van escorcollar el vehicle, al seu interior van trobar tot tipus de productes sense que els lladres poguessin aportar cap factura que n’acredités la compra.

  Després de regirar el vehicle, els agents van registrar als tres sospitosos. Als dos homes, Marinel I. I Dan Stefan B., els van trobar que sota la roba portaven posat un banyador de dona a l’inrevés que els hauria permès col·locar els productes robats mentre eren a l’establiment i no aixecar sospites. La noia, a més, portava una bossa de mà amb folre d’alumini per burlar les alarmes dels comerços.

  La Policia Municipal ha detingut als dos joves, veïns de Tordera (Maresme) i investiga a la dona, de 26 anys. La detenció s’ha fet en el marc de l’increment de la presència del cos policial als eixos comercials mentre dura la campanya de Nadal.