Aquest hivern acull un animal del CAAD a casa

  Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 817 33 50 o al correu caad@mancomunitat.cat

  Imatge d'un gos. Foto: CAAD

  Coincidint amb les festes de Nadal, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf, activa una campanya per buscar durant els mesos de més fred, cases d’acollida per aquells animals que necessiten un espai més adequat a les seves circumstàncies.

  El centre ha seleccionat un seguit d’animals que bé, per la seva edat o per les seves característiques (malalties cròniques, constitució delicada), necessiten poder gaudir de les comoditats i confort que només una llar pot oferir. D’aquesta manera s’aconsegueix que aquests gossos i gats recuperin la socialització que suposa estar en família i sobretot, que puguin gaudir d’un temps de restabliment i de millora de les seves condicions corporals, especialment d’aquelles que es veuen més afectades pel fred de l’hivern.

  L’acollida té una durada mínima d’un mes, per a garantir una bona adaptació de l’animal, i es pot allargar mentre durin els mesos de fred. Així mateix el centre proporcionarà l’assessorament necessari per aconseguir una bona adaptació a la llar així com l’atenció necessària per l’animal.

  Les persones interessades a participar en la campanya es poden adreçar al CAAD al telèfon 93 817 33 50 o al correu caad@mancomunitat.cat.

  Amb l’objectiu de facilitar les adopcions durant les festes de Nadal, el centre ubicat als afores de Vilafranca amplia l’horari d’atenció al públic, que passa a ser de dilluns a divendres de 10 a 15 hores i dissabtes i diumenges de 10 a 13 h. Els festius restarà tancat. Per a més informació es pot consultar el web www.caadpenedes.org.