Aquest gener es poden en marxa les escoles municipals d’Escalada i BTT

  Formen part de la programació del Departament d’Esports per al curs 2017/2018

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Departament d’Esports de Lleida posa en marxa aquest mes de gener les escoles municipals específiques de BTT i Escalada, seguint amb la programació dissenyada pel curs 2017/2018.

  La primera que començarà les activitats específiques serà la d’escalada. Tots els dilluns, des del 8 de gener fins al 28 de maig, de 6 de la tarda a 2/4 de vuit del vespre, dos tècnics d’Esports de l’Ajuntament, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Lleida, impartiran els coneixements a la Sala Boulder dels Camps Elisis i als rocòdroms Keshap Gurung i Pardinyes. Aquesta proposta està pensada per a nens i nenes, de 8 a 14 anys.

  L’Escola Municipal de BTT es desenvoluparà tots els dissabtes, des del 13 de gener fins al 26 de maig, de les 10 del matí a les 12 del migdia, al Bike Parc de Gardeny i estarà a càrrec de tècnics especialistes en BTT, amb el suport de la Penya Cilclista Colomina i el Club ciclista Terres de Lleida. És una activitat pensada per a nens i nenes, de 8 a 14 anys.

  Les escoles municipals específiques tenen com a objectiu afavorir l’ aprenentatge i millora de diferents d’esports que són difícils d’encabir en les instal·lacions escolars per les particularitats tècniques de cadascun d’ells. Compten generalment amb la col·laboració d’un Club de la ciutat que dóna suport i continuïtat a les activitats.

  Les escoles programades per a aquest curs que va del 6 d’octubre fins al 20 de juny són: Atletisme, gimnàstica artística, natació, ciclisme de muntanya “BTT”, escacs, escalada, esport adaptat “hoquei/eslàlom en cadira de rodes”, activitat física adaptada, piragüisme, rugbi, tennis, tir amb arc i triatló.