Aquest diumenge se celebren les 4 Milles Femenines de Vilanova i la Geltrú

  La prova té com a objectiu la integració de la dona al món de l'esport

  Les 4 Milles Femenines de Vilanova i la Geltrú se celebraran aquest diumenge 1 d’octubre. Una prova que enguany arriba a la cinquena edició, organitzada per l’Associació Esportiva Xterra Run.

  Aquesta activitat té un doble objectiu. D’una banda la promoció de la integració de la dona al món de l’esport i de l’altra afavorir els projectes i accions solidàries que es duen a terme a la ciutat. En aquesta ocasió es farà una recollida d’aliments i de productes d’higiene personal.

  Una cursa i una caminada són els dos formats amb què es presenten les 4 Milles Femenines. Dues modalitats pensades perquè totes les dones hi puguin participar, de la manera que millor s’adapti a les seves condicions físiques.

  La cinquena edició vol ser, segons l’organització, la més dinàmica de les que s’han dut a terme amb nous reptes durant el recorregut, una sessió d’escalfament abans de la cursa i trofeu per a les tres primeres classificades amb gos. També hi haurà el pas del terror i por, l’actuació d’una batucada i tallers de pintura pels infants. L’activitat final consistirà en una sessió d’aeròbic.

  Les participants de les 4 Milles Femenines sortiran a les 10 hores des de la plaça de les Casernes. Les inscripcions són obertes i es poden fer a través de la pàgina web, o bé directament a l’establiment XTerra.