Aqualeon celebra la seva primera nit de cinema a la fresca amb “La vida a lo grande”

  Tindrà lloc el pròxim dissabte dia 28 de juliol a les 22 hores a la piscina d'onades

  El pròxim dissabte dia 28 de juliol, Aqualeon obrirà les seves portes per a un dia únic i inoblidable. Per això i per demanda dels usuaris, per primer cop deixaran en funcionament les seves atraccions fins a les 20.30 hores en comptes de fins a les 18 hores com és habitual. A més, i primera vegada, estrenen la nit del cinema a la fresca a la piscina d’onades. Serà a les 10 de la nit i emetran en gran pantalla, l’última pel·lícula del Matt Damon “La vida a lo grande”.

  Podreu gaudir del pack de tot el dia fins a les 20.30 hores al parc aquàtic més la nit de cinema per tan sols 26 euros els adults i 17 euros els nens. En cas que hàgiu comprat l’especial 2×1, només caldrà pagar la diferència a la taquilla i podreu gaudir d’aquesta experiència única i pionera.

  Si només voleu venir a gaudir de la pel·lícula, podeu comprar la vostra entrada per tan sols 10 euros.

  Durant aquesta nit també tindreu a la vostra disposició l’Snack Tanzania, on podreu gaudir d’una varietat d’aperitius per poder gaudir de la pel·lícula de la millor manera possible. Mengeu-vos unes crispetes o un granissat refrescant en un dels mítics flotadors i la diversió estarà garantida.

  CONDICIONS:
  • Per aquest dia, no és vàlida cap oferta ni promoció

  • Per a la nit de cinema i l’ampliació d’horari NO ÉS VÀLID EL 2X1
  • Si no voleu gaudir de la pel·lícula, haureu de respectar l’horari normal de 10,30 a 18 hores
  • Experiència no vàlida per a passes de temporada ni carnets especials (VIP, Albinyana, etc.)