Antonio García: “Considerem al govern de Vendrell, una continuació de l’anterior”

    Imatge dels regidors de l'Ajuntament del Vendrell. (Cedida)

    Des de la Xarxa Vendrellenca considerem que aquest govern que s’ha conformat, liderat pel PSC, AVP i el suport de Ciutadans i Junts pel Vendrell, és una continuació del Govern anterior.

    La nostra taula de treball, vist com s’ha conformat el nou govern i sent conscients que l’aritmètica donava la possibilitat de fer un Govern amb majoria renovada i, alternatiu a l’actual al capdavant del consistori local, considera que, aquest és un govern continuista de la legislatura anterior perquè la majoria que governa és la mateixa que ho porta fent els últims 40 anys. I ja que, dos dels grups que els que han donat suport, són els mateixos que van donar suport al govern anterior, un d’ells format part del govern i l’altre recolzant la majoria de pressupostos de la passada legislatura. Per aquest motiu creiem que no hi haurà un canvi substancial en polítiques clau per al desenvolupament del nostre municipi, com pot ser l’externalització de la gestió de serveis públics, la taxa impositiva per la ciutadania, o les relacions amb la ciutadania a través de processos de participació ciutadana.

    Pel que fa a les paraules del nostre Batlle Kenneth Martínez, que diu que s’obre un nou temps amb el final del pla d’ajust que arribarà en aquesta legislatura, des de la nostra taula de treball, considerarem que no s’haurà tancat aquest capítol de la història de la nostra vila, fins que no hagin explicat com van portar a fer fallida el nostre ajuntament,  i com ho faran per garantir que això no torni a passar.

    Des de la Xarxa Vendrellenca, tot i fer aquestes consideracions, posem la mà estesa a tots els grups del ple, per parlar de tot el que sigui beneficiós per la vila i esperem que ells siguin aquesta legislatura també en ocasions, la nostra veu al ple municipal. D’altra banda advertim que seguirem treballant, per fiscalitzar l’acció de govern en tots els àmbits, a la vegada que seguirem fem una aposta propositiva, a través de projectes entrats al SAC, propostes presentades al ple municipal, expedients d’informatius i resolutius, en mataries que ho considerem, així com emetrem opinió, sobre tot allò que considerem oportú, durant tota la legislatura.