Amposta serà la seu de la II Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre

  Els beneficis de l’esdeveniment, que serà el 20 d'octubre, aniran destinats a la Lliga contra el Càncer

  La Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre es celebrarà aquest any a Amposta.

  L’esdeveniment esportiu, que tindrà lloc el 20 d’octubre, recaptarà fons per a la Lliga Contra el Càncer. «Intentem posar la responsabilitat social en tots els esdeveniments de la ciutat i aquest vincula dos pilars molt importants com són la pràctica de l’esport amb la solidaritat», ha dit l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. La Cursa de la Dona està organitzada per la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, MontBike i la Unió Atlètica Montsià.

  La segona edició d’aquesta cursa itinerant, que l’any passat es va celebrar a Tortosa, seguirà cada any en una de les comarques de les Terres de l’Ebre, coincidint amb les dates del Dia Mundial del Càncer de Mama. La regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell, ha afegit que «aproftem que el dia 19 d’octubre és el Dia Mundial del Càncer de Mama per celebrar la cursa benèfca de la qual cal destacar que, tot i el que indica el seu nom, està oberta a totes les persones que hi vulguin participar independentment del seu gènere o edat».

  El recorregut de la cursa serà d’uns 4,5 quilòmetres, que es podran completar corrent o bé caminant. La sortida tindrà lloc al Pont Penjant i acabarà a la plaça del Mercat. Cal recordar que és una cursa no competitiva i inclusiva i, per tant, no hi haurà classifcacions i es permetrà participar amb cadira de rodes, cotxet infantil i «handbike».

  Les inscripcions estan obertes a la pàgina web de la cursa (www.cursadeladonaebre.cat) des del dia 1 d’octubre i l’aportació per la inscripció és d’un mínim de 10 euros. Les inscripcions que es realitzin abans del 18 d’octubre tindran garantida la samarreta de la cursa.