Amposta es prepara per al Sant Jordi al Castell

  De les nou i mitja del matí fns a les nou de la nit la zona del Castell serà l'epicentre de totes les parades de llibres i roses

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  La zona del Castell serà un cop més l’epicentre de les activitats de la diada de Sant Jordi. El 23 d’abril, les parades de llibres, roses i altres elements relacionats amb la diada obriran des de les 10 del matí fns a les nou de la nit. Abans però, a les 9.30h del matí, els centres educatius realitzaran diferents activitats per la zona. A partir de les 10 del matí, la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó també obrirà les portes amb una exposició de totes les fotografes participants en el concurs #LlegimAmposta2019. No serà fns a les dotze del migdia que s’entregaran els premis del concurs a les categories de Primària, Secundària i altres centres educatius. Els guanyadors de la categoria general hauran d’esperar fns a les 19.30 h per recollir el seu premi, moment on també es lliurarà el guardó del VI Premi de Narrativa Curta «Ciutat d’Amposta».

  A la tarda, l’Escola d’Art i Disseny ESARDI oferirà una jornada de portes obertes, on es podran visitar les instal·lacions, els treballs de tots els cicles i els curtmetratges del III concurs de mini curtmetratges «Curts de gambals». Els alumnes de l’Escola d’Art també impartiràn diferents tallers a les carpes exteriors ubicades al recinte del Castell. A les 19 hores, la banda juvenil de La Unió Filharmònica i la banda de l’Escola de la Lira Ampostina oferiran un concert als assistents.

  VII Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca

  Per escalfar motors, la Biblioteca Sebastià Juan Arbó ha preparat una jornada literària amb diferents presentacions d’autors locals, el pròxim 12 d’abril. A les 19 h, Fede Cortés, el guanyador del V Premi de Narrativa Breu «Ciutat d’Amposta», presentarà la seva obra ‘Tant de bo fóssiu aquí’. A les 19.30 h, Verònica Zúñiga i Núria Ferré amenitzaran la vetllada amb una actuació musical, que donarà pas a la presentació del llibre ‘Bruixa!’, escrit per Jesús Serrano i amb il·lustracions de Jordi Alfonso.