Alpicat cancel·la totes les activitats i tanca espais municipals

    L’Ajuntament d’Alpicat (Lleida) ha aprovat suspendre totes les activitats i tancar els espais i els equipaments municipals fins al 9 d’abril a causa d’un rebrot de coronavirus que està afecta al municipi.

    La mesura segueix les “indicacions directes” de la Conselleria de Salut, que es va reunir aquest dissabte amb el consistori per valorar l’evolució de la pandèmia a Alpicat, ha informat aquest dissabte l’Ajuntament en un comunicat.

    També ha tancat l’escola municipal de música, les activitats extraescolars i els parcs i jardins municipals, mentre que la biblioteca només obrirà per a préstec i les competicions esportives federades es podran jugar sense públic.

    S’han vist afectats per aquestes restriccions l’I Open de Tennis d’Alpicat, que s’anava a celebrar aquest cap de setmana a pistes municipals, i el festival Primavera de la Unió d’Alpicat, que anava a oferir cinc espectacles a partir d’aquest diumenge.

    El consistori reforçarà els missatges de sensabilització perquè es compleixin les mesures de prevenció amb el suport dels agents municipals i de la Creu Roja, i ha demanat als veïns que respectin aquestes restriccions per reduir “al màxim” la interacció social.