Aldi obrirà dos nous supermercats a Tarragona

  Els nous establiments s’emmarquen en el pla d’expansió de la cadena que, amb l’objectiu d’estar més prop dels seus clients

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La cadena de supermercats ALDI consolida la seva presència a la província de Tarragona i obre, el proper 16 de setembre, dos nous supermercats. Aquests establiments, que estaran ubicats a Tarragona, al Carrer Mestre Xavier Gols 3, del polígon comercial Les Gavarres; i al municipi de Torredembarra, al carrer Comtes de Santa Coloma 7, seran els primers establiments que la cadena obre en aquests dos municipis. Els nous supermercats compten amb una superfície comercial de 1.200m2 i 1.100m2, respectivament, i que utilitzaran un total de 26 col·laboradors.

   

  Aquestes dues obertures permeten reforçar l’aposta de la companyia per la província de Tarragona, on ALDI sumarà un total de 13 establiments, i per Catalunya, on la companyia té 71 supermercat.

   

  Els nous establiments s’emmarquen dins el pla d’expansió de la cadena que, amb l’objectiu d’estar més a prop dels seus clients, preveu obrir més de 20 nous supermercats durant aquest any, el 30% d’ells ubicats a Catalunya. Amb aquestes obertures, ALDI sumarà més de 310 establiments a Espanya.