Albert Queral: “Jesús canviarà i serà republicà”

ERC presenta els candidats republicans a Jesús per les eleccions municipals del 26 de maig

Els candidats republicans a Jesús. Imatge cedida
ERC va presentar divendres al vespre al Casal Jesusenc la candidatura republicana a Jesús per les eleccions municipals del 26 de maig, encapçalada per l’advocat i regidor a l’EMD Albert Queral. “És un orgull presentar-vos aquest equip que aglutina experiència i joventut i que promourà un canvi a Jesús”, va manifestar Queral. El  número 2 de la candidatura l’ocupa Judit Domènech, estudiant d’Economia i que treballa actualment al sector de l’hostaleria. La directora general de Joventut i número 2 d’ERC per Tarragona a les eleccions al Congrés, Norma Pujol, i el candidat a l’alcaldia de Tortosa per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura va assistir a la presentació.

 

La candidatura republicana a Jesús està integrada també per Juanjo Subirats, Núria Aragonés, Víctor Querol, Tere Garcia, Ximo Cardona, Pep Salido i Josep Cervera. La supressió de barreres arquitectòniques, la millora de la mobilitat, la construcció d’una rotonda que faciliti i garanteixi un accés més segur al poble, així com la rehabilitació d’habitatges, la millora de la neteja dels carrers o la renovació de la gespa del camp futbol són les prioritats de l’equip liderat per Albert Queral.

 

La llista està formada per veïns i veïnes de Jesús molt implicats amb el poble, bona part d’ells estudien i treballen al mateix temps. És una candidatura guanyadora”, va dir Faura, que va assegurar que ERC-Tortosa Sí garantirà un conveni de finançament just per Jesús.

 

Finalment, Norma Pujol va tancar l’acte de presentació de la candidatura i va destacar-ne que conté els quatre ingredients fonamentals per una candidatura municipal. “És un equip que té un projecte, valors, il·lusió i lideratge”, va assenyalar Pujol.