Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

UPyD se suma a la plataforma de Valls per l’alcaldia de Barcelona

Cristiano Brown dona suport a l'exministre francès perquè considera que "és l'únic que pot garantir que Barcelona torni a ser el motor de Catalunya, Espanya i Europa"

El consell de direcció d’UPyD ha acordat sumar-se a la plataforma electoral que lidera l’exministre francès i candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls, per les eleccions municipals. Així ho ha detallat aquest dissabte a través de les xarxes socials el portaveu nacional de la formació, Cristiano Brown, que considera que “pel seu pragmatisme, moderació i trajectòria política és l’únic que pot liderar aquesta transformació i garantir que Barcelona torni a ser el motor de Catalunya, Espanya i Europa”. “Davant la política municipal del sectarisme i de l’enfrontament exercida per Ada Colau, Valls encarna el projecte cosmopolita, obert i transformador que necessita Barcelona”, ha afirmat.
Cristiano Brown ha garantit a Manuel Valls que la seva formació li donarà tot el seu “treball i col·laboració per tornar Barcelona al centre dels ciutadans i dels seus problemes”.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Ezequiel Álvarez ha guanyat el concurs de joves cuiners de Cambrils

Notícia següent

Salou celebrarà el carnaval, per primer any, amb la festa ‘Carnival Show Festival’

Notícies relacionades