Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

Torredembarra estrena un parc d’esports urbans

Avatar photo

Es tracta d’una zona amb els elements necessaris per a dur a terme entrenaments en espais públics

Torredembarra ja compta amb un parc d’esports urbans, el que es coneix com a street workout. Es tracta d’una zona amb els elements necessaris per a dur a terme entrenaments en espais públics. L’street workout és un moviment socioesportiu que es basa en entrenar al carrer, en parcs i espais públics, fent ús del propi cos. S’ha ubicat al passeig de Rafel Campalans, a la zona del Pins, i ha estat possible amb el treball conjunt de les regidories de Joventut, Esport, i Via Pública i Manteniment.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut i d’Esport, Raúl García, la iniciativa va sorgir d’un grup de joves de Torredembarra que van demanar poder disposar d’un lloc millor del que estaven utilitzant. En aquest sentit, Raúl García ha explicat que d’aquesta manera l’Ajuntament dona eines al jovent de la vila i també potencia la diversitat i varietat de l’esport més enllà de les pràctiques més habituals.

Per la seva part, el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha ressaltat el fet de posar recursos en espais per als joves i la ciutadania en general. En aquest sentit, l’Ajuntament està treballant en aquesta zona de la façana marítima on, a més del parc d’esport urbans, fa un parell de mesos es va instal·lar un parc de salut, entre d’altres actuacions.

Els joves ja han estrenat les noves instal·lacions i s’han mostrat molt satisfets perquè hagi estat escoltada la seva petició, tal com ha comentat un dels pioners d’aquesta pràctica esportiva a Torredembarra: Abel Lendinez. Cal destacar que un grup d’aquests joves ja fa un temps que participen en campionats estatals amb molt bons resultats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Aspid posa en marxa un nou programa d’inserció laboral destinat a aturats de llarga durada

Notícia següent

Vuit detinguts en una operació antidroga al barri Sant Josep Obrer de Reus

Notícies relacionades